Emirler İlkokulu
EMİRLER MAH. 3516 SK. EMİRLER İLKOKULU SİTESİ EMIRLER ILKOKULU BLOK NO 6A YENİŞEHİR / MERSİN

VİZYON

Emirler İlkokulu 2023-2024 eğitim-öğretim yılında eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamış ve çocukların ilgi ihtiyaçları,gelişim düzeyleri gözetilerek MEB´in okul öncesi eğitim programı çerçevesinde; evrensel, bilimsel temelli, kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı, orjinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ile eğitmine devam eden bir kurum olmaktır.

MİSYON

Emirler İlkokulu öğrenciler bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplinli ve benlik saygısı gelişmiş, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerine karşı duyarlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

15km

15km